Royal Run vender tilbage – men igen uden royal deltagelse

30. OKT 2019 • 08:01SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Royal Run vender tilbage – men igen uden royal deltagelse

DGI Bornholm og Viking Atletik inviterer igen til løbefest, når Royal Run vender tilbage til 2. pinsedag næste år. Men ligesom sidste år bliver det uden royal deltagelse på Bornholm.

Løbet bliver i 2020 igen afviklet på Galløkken, hvor gang og løberuter denne gang bliver adskilt. Distancerne vil igen blive fra en mile til 5 og 10 kilometer.

Arrangørerne skriver i en pressemeddelelse, at der på nogle parameter vil bliver skruet lidt op for underholdningen og hele feststemningen ved start og målområdet.

Med Royal Run på Galløkken kommer Bornholm igen på danmarkskortet, når forventet 80.000 deltagere løber eller går sammen i fire store byer i resten af landet.

– Jeg syntes Royal Run 2019 fik en meget bred appel - også til nye motionister. Der var mange nye deltagere, børnefamilier såvel som de ældre. Det er mit håb, ud over at solen forhåbentlig skinner på Bornholm, at vi i 2020 kan engagere endnu flere aktive fællesskaber, både før og omkring løbet, fra både foreninger, institutioner og arbejdspladser, lyder det fra DGI Bornholms formand Ole Dreyer.

Fra centralt hold er der også glæde over, at Bornholm igen bakker op om Royal Run.

– Til Royal Run i år bakkede flere end 1.100 bornholmere op om arrangementet til trods for et ikke særlig spændende juni-vejr. Det er et rigtigt flot fremmøde, og vi er derfor glade for, at DGI Bornholm endnu en gang har lyst til at hente Royal Run-stemningen til øen, skriver Jakob Larsen fra Royal Runs styregruppe på vegne af Bevæg dig for livet. Han glæder sig til endnu en begivenhed, der henvender sig til alle danskere:

– Royal Run er fællesskabets fest. Med distancer helt ned til One mile, 1,6 km, og muligheden for både at løbe og gå kan alle vitterligt være med – uanset alder og kondital.

Tilmelding til Royal Run 2020 åbner den 19. november.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet